Home
HTML5
App's
Chatsystemen
Facebook game
Unity3D
Ons netwerk
Contact

Singleplayer games
Educatieve games
Serious games
Promotionele games
Winactie games
Social media games
Crowdfunding financiëring
Multiplayer games

Social Media games

Op dit moment ontwikkelen wij alleen games voor Facebook, maar vraag bij ons na als u specifieke verzoeken heeft voor andere social media platformen!
Bezoek de Facebook gaming pagina en lees verder wat voor soort games wij kunnen ontwikkelen voor Facebook!

Game ontwikkeling voor Hyves is niet meer mogelijk doordat dit sociale platform niet meer bestaat en voor andere social media raden wij aan om voor share en like functionaliteit te kiezen (alleen Facebook ontleent zich voor API ontwikkeling). Over sharing en liking leest u ook meer op de Facebook pagina.

Flash: het goedkoopste ontwikkelplatform

Als het niet erg is dat de game niet gespeeld kan worden op tablets en smartphones, dan biedt Flash veel mogelijkheden! Ontwikkelkosten en tijd zijn doorgaans 50% lager. En naast integratie in een website, kan het spel ook los op CD-ROM of USB-stick geplaatst worden (standalone)
lees verder

Educatief gamen heeft de toekomst!

Games trekken de aandacht en het speelelement (gameplay) zorgt ervoor dat repetitie niet erg wordt bevonden en dat men door wil tot het einde van de leerstof. Het interactieve karakter kan bovendien het leren vergemakkelijken, verduidelijken en uitdiepen. Belangrijker nog: het maakt leren nog leuker! Niet alleen bij kinderen en jongeren, alle leeftijden waarderen het!
lees verder

Unity3D: Wij creëren te gekke 3D werelden!

Van het 3D visualiseren van een object of product tot creatie van een complete wereld: Unity3D geeft ons de benodigde tools en maakt publicatie als app (zowel iOS als Android) of voor Steam relatief makkelijk. Simulering is ook hot, bijvoorbeeld i.c.m de Oculus Rift 3D bril.
lees verder

Een game als winactie of als promotie

Verrijk uw winactie, prijsvraag of promotieactie met een game en plaats uw boodschap hierin! De game zal een betere indruk achterlaten dan een 'normale' actie. Korte, bekende games worden vaak gekozen, zoals memory, woordzoeker, rad van fortuin, 3 op een rij, bejeweled, puzzelen, raak schieten, kleuren, tetris, etc! Of een game-achtige quiz!
lees verder

Serious gaming: gamend werk verrichten!

Games die op serieuze wijze worden ingezet om bijvoorbeeld iets te simuleren, te visualiseren of te analyseren zijn in opkomst! Bijvoorbeeld simulaties waar men doorheen kan lopen, machineonderdelen die aan elkaar geklikt kunnen worden of games die complexe wiskundige berekeningen of grote hoeveelheden data speels (en gelikt) toont.
lees verder

Multiplayer gaming, voor echt geld!

Als men het tegen elkaar opneemt in een game, is niets spannender dan spelen om écht geld! Ook al is het maar om één euro; winnen of verliezen doet ertoe dus de tegenstander zal nooit halverwege afhaken of afslappen. Bied uw spelers deze spanning en neem 'als huis' een percentage van de inzet, de initiële storting of maandelijks abonnement.
lees verder

De meest voorkomende verdienmodellen

Er zijn veel voorbeelden van (kleine) bedrijven die in een handomdraai steenrijk werden dankzij een game. Maar anderen worstelen en zoeken naar een juist verdienmodel of moesten lange tijd bezig zijn voordat hun game lucratief werd. Wat is het beste verdienmodel voor de game die u voor ogen heeft? Hier de meest voorkomende modellen op een rijtje.
lees verder

Games op beurzen en in openbare ruimtes

Bied een memorabele game aan op de beursvloer! Of integreer een (educatieve of informatieve) game in een openbare ruimte zoals een museum, bibliotheek, station, overheidsgebouw, etc. Er zijn specifieke input devices (beknopte toetsenborden, touchscreens, joysticks) die bijvoorbeeld in een informatiezuil geplaatst kunnen worden.
lees verder