Home
HTML5
App's
Chatsystemen
Facebook game
Unity3D
Ons netwerk
Contact

Singleplayer games
Educatieve games
Serious games
Promotionele games
Winactie games
Social media games
Crowdfunding financiƫring
Multiplayer games

Promotionele games

Een leuke game ervaring kan uw potentiële klant een blijvende herinnering bezorgen en de game zelf kan een trigger zijn om uw product of dienst beter te leren kennen! Een game kan van toegevoegde waarde zijn op bijvoorbeeld een beurs, als onderdeel van uw website, als actie op social media of als onderdeel van een winactie of campagne. Ontwikkeling in HTML5 zorgt ervoor dat het spel speelbaar is via computer, tablets en smartphones! Zo kan iedereen gelijk spelen en maakt iedereen op speelse wijze kennis met hetgeen u aanbiedt.
Vaak worden welbekende game concepten ingezet als promotiemiddel. Zie de welbekende kleine game concepten op de singleplayer games pagina voor een lijst van voorbeelden. Door voor een dergelijk concept te kiezen, is er nauwelijks een leerproces nodig voordat de speler kan spelen: Memory, Tetris of een Rad van Fortuin (om maar wat te noemen) spreken vaak voor zich en kunnen gelijk gespeeld worden. Vaak wordt een promotionele game vergezeld met een winactie waarbij men kans kan maken op een prijs door te spelen (lees hierover verder door op de link te klikken!). Ook gaat de promotie actie vergezeld met branding, oftewel plaatsing van uw product, dienst en/of logo zodat de gamer hiervan een impressie krijgt. Bij memory kan bijvoorbeeld heel makkelijk producten op de kaarten getoond worden.

Ontwikkeling in HTML5

Wij raden aan om de promotionele game door ons te laten ontwikkelen in HTML5. Zowel computers als tablets en smartphones ondersteunen dit, waardoor geen enkele doelgroep wordt uitgesloten! Lees verder over HTML5

Koppeling met social media

Een promotionele game in combinatie met social media wordt ook veel gedaan. Hierbij wordt aangemoedigd om het spel te sharen en te liken op social media zoals Facebook en Twitter. Bijvoorbeeld om zodende kans te maken op de prijs. Dit zorgt voor een virale werking. Lees verder over social media games en de specifieke pagina over Facebook gaming.Wat zijn globaal gezien ongeveer de kosten?

Gamedesign is handwerk! Ieder karakter, monster, wapen, object, achtergrond, level, etc moet met de hand getekend, geanimeerd en geprogrammeerd worden voordat deze tot leven komt. Hetzelfde geldt voor de gameplay: iedere handeling, actie, move, interface, menu, etc moet zorgvuldig in elkaar gezet worden. 

Het netwerk van gamedesign.nl bestaat uit zeer bekwame vormgevers, illustratoren, animatoren en programmeurs met een uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding. Wij maken graag voor u een offerte en bespreken graag de mogelijkheden!

contact