Home
HTML5
App's
Chatsystemen
Facebook game
Unity3D
Ons netwerk
Contact

Singleplayer games
Educatieve games
Serious games
Promotionele games
Winactie games
Social media games
Crowdfunding financiƫring
Multiplayer games

HTML5: gelijk spelen op alle devices en browsers!

Via welke weg uw bezoeker bij uw HTML5 game ook komt (computer, laptop, tablet, smartphone, smart tv, console, etc): het maakt niet uit! De game die wij voor u ontwikkelen is gelijk speelbaar, zonder installatie. Dat is de kracht van HTML5 en tevens de reden dat veel van onze klanten hiervoor kiezen! Daarnaast is ontwikkeling relatief goedkoop en snel. Lees snel verder wat HTML5 voor u in petto heeft.

Kies voor een HTML5 game, geïntegreerd in uw website!

HTML is "de taal" van het internet en HTML5 maakt gaming rechtstreeks in de browser mogelijk (m.u.v. hele oude browserversies). Dit betekent dat iedereen met een internet toegang gelijk het spel kan spelen. Een ander groot voordeel is dat HTML5 (in tegenstelling tot bijvoorbeeld app's en Steam publicaties) geen installatie vergt: gewoon gelijk spelen in de browser! Hierdoor is HTML5 ook uitermate geschikt voor snelle winacties, promoties, social media gerichte games en meer. En het spel kan ook makkelijk -als wenselijk- in uw eigen huisstijl gegoten worden en naadloos geïntegreerd worden in uw website. 

HTML5 game ontwikkeling: Snel en goedkoop!

Geen tijdrovende appstore publicaties. Geen benodigde licensies. Geen complexe ontwikkelomgevingen of -trajecten. Als het om een HTML5 game gaat, kan gelijk begonnen worden met de game ontwikkeling zelf! Dit is uiterst efficiënt, met name voor kleine- tot middelgrote games en zorgt voor lage ontwikkelkosten en korte ontwikkeltrajecten.Responsive games

Naast websites, kunnen games ook responsive zijn! Een responsive website past zich aan aan de grootte van het beeldscherm (m.a.w. past op zowel computer, tablet als smartphone). Aangezien een HTML5 game (simpel gezegd) op dezelfde wijze wordt ontwikkeld als een website, kan deze ook responsive worden gemaakt. Elementen van de game kunnen verschuiven aan de hand van de grootte van het scherm of de game kan neerschalen naarmate het scherm kleiner wordt.

HTML5 is CPU-intensief

Als u een game wenst die, met name grafisch, veel vergt van de computer, dan kan HTML5 minder geschikt zijn. Grote explosies en veel beweging kan traag worden in HTML5. Dit komt omdat HTML5 via de browser gespeeld wordt en niet rechtstreeks aanspraak kan maken op de rauwe computerkracht van het device (in tegenstelling tot native app's en Unity3D). 3D toepassingen zijn overigens ook niet mogelijk.

Wat zijn globaal gezien ongeveer de kosten?

Gamedesign is handwerk! Ieder karakter, monster, wapen, object, achtergrond, level, etc moet met de hand getekend, geanimeerd en geprogrammeerd worden voordat deze tot leven komt. Hetzelfde geldt voor de gameplay: iedere handeling, actie, move, interface, menu, etc moet zorgvuldig in elkaar gezet worden. 

Het netwerk van gamedesign.nl bestaat uit zeer bekwame vormgevers, illustratoren, animatoren en programmeurs met een uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding. Wij maken graag voor u een offerte en bespreken graag de mogelijkheden!

contact


Publicatie in appstores

Via een development framework zoals Phonegap en Cordova, is het mogelijk om HTML5 te publiceren in de appstores. Dit heeft echter een paar "maar"-en. Meer hierover leest u in het app's gedeelte

Kies nu voor een HTML5 game!

Neem contact met ons op om samen met ons alle mogelijkheden te bespreken!

Game design: professioneel, snel ontwikkeld en op maat!

Spring eruit met een te gekke game! Bijvoorbeeld als promotiemiddel, als ludieke winactie, als eyecatcher op een beurs, als educatief middel of als bloedserieuze simulatie van een productieproces. Wat de reden ook is, wij ontwikkelen uw game professioneel, snel en op maat!

Wij voeren het uit! Vanaf de eerste schets, via het concept en de gameplay tot aan de gedetailleerde uitwerking, de livegang en promotie achteraf. Wij zijn zelf gamers en weten wat er speelt!

meer informatie contact