Home
HTML5
App's
Chatsystemen
Facebook game
Unity3D
Ons netwerk
Contact

Singleplayer games
Educatieve games
Serious games
Promotionele games
Winactie games
Social media games
Crowdfunding financiƫring
Multiplayer games

Chatsystemen, community building tools en live support chats

Mensen bellen steeds minder en chatten steeds meer! Een chat als communicatiekanaal is daarom belangrijk: vragen en klachten kunnen bijvoorbeeld sneller en met minder mankracht afgehandeld worden, advies waar men traditioneel per minuut voor betaalde aan de telefoon is men nu bereid om per minuut via de chat te krijgen en chatsystemen zijn van onschatbare meerwaarde in multiplayer games en communitygerichte websites.

Live help / support chat systeem

U kent ze wel: ergens aan de rand van het scherm krijgt u de melding dat een chat consultant paraat staat om u te helpen! U klikt erop en kunt met de consultant chatten en uw vragen stellen. Veel mensen hechten waarde aan een dergelijk snel en efficiënt communicatiekanaal, welke laagdrempeliger is dan de telefoon oppakken. Het is aannemelijk dat sommige klanten gauw iets met zekerheid willen vaststellen, voordat zij tot (bijvoorbeeld) koop overgaan: de chat kan deze zekerheid snel even geven dankzij uw deskundige advies via de chat.

lees verder

Pay per minute chats

Als uw klant dient te betalen voor het te krijgen advies of dienst, kunnen wij complete chatsystemen opleveren die het mogelijk maakt om per minuut of per sessie af te rekenen met de klant. De klant koopt eerst minuten (of credits, coins, tokens, etc) via een payment provider. Payment providers zoals Mollie, Buckaroo en Pay.nl bieden bijvoorbeeld betaalmethodes aan zoals iDeal, credit cards en paypal naast betaalmethodes (iDeal equivalenten) die in het buitenland (voornamelijk België, Frankrijk, Duitsland) bekendheid genieten. Specifiekere betaalmethoden kunnen ook gekoppeld worden. Na een snelle online betaling, kan gelijk gechat worden 

lees verder


Een chat in uw multiplayer game

Wilt u een multiplayer game laten maken? Vraag dan ook naar de mogelijkheden om een chat in (of eerder: naast) het spel op te nemen. Een chat bevorderd community building enorm en zorgt voor terugkerende bezoekers!

Een community met bijbehorende chat

Heeft u een online community en wilt u deze uitbreiden met een chatsysteem: wij kunnen dit voor u ontwikkelen en integreren. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij ontwikkelen ook complete websites inclussief dergelijke systemen: oftewel websites met registratie en inlog functionaliteiten, profielen, deelmogelijkheden (op persoonlijke wall, bijvoorbeeld), contact advertenties, persoonlijke berichten, persoonlijke mailboxen, forums en uiteraard de bijbehorende chat en chatrooms.