Home
HTML5
App's
Chatsystemen
Facebook game
Unity3D
Ons netwerk
Contact

Singleplayer games
Educatieve games
Serious games
Promotionele games
Winactie games
Social media games
Crowdfunding financiƫring
Multiplayer games

Pay per minute (of per sessie) chat systeem

Als uw klant dient te betalen voor het te krijgen advies of dienst, kunnen wij complete chatsystemen opleveren die het mogelijk maakt om per minuut of per sessie af te rekenen met de klant. De klant koopt eerst minuten (of credits, coins, tokens, etc) via een payment provider. Na een snelle online betaling, kan gelijk gechat worden.

Eerst afrekenen, dan chatten!

Wij hebben een uiterst handig en gebruiksvriendelijk chatsysteem in huis ontwikkeld die het mogelijk maakt om te chatten per minuut of per sessie. De klant koopt eerst minuten (of credits, coins, tokens, etc) via een payment provider. Payment providers zoals Mollie, Buckaroo en Pay.nl bieden betaalmethodes aan zoals iDeal, credit cards en paypal naast buitenlandse betaalmethodes (voornamelijk België, Frankrijk, Duitsland) die in deze landen bekendheid genieten. Specifiekere betaalmethoden kunnen ook gekoppeld worden. Na een snelle online betaling, kan gelijk gechat worden. Zo verdient u dus aan het adviseren, zodat u uw adviserende rol kunt voortzetten en budget over houdt voor uitdieping ervan.

Steeds meer mensen willen chatten i.p.v. bellen

Mensen bellen steeds minder en chatten steeds meer. Het typen is 2e natuur geworden! Ook als het gaat om het inwinnen van advies of een consult, is het in veel gevallen fijner voor de klant om te chatten: Het is laagdrempeliger, minder "eng", heeft minder druk achter zich en de chatconversatie kan achteraf in alle rust nagelezen worden. Deze voordelen gelden ook voor de consultant zelf.

Véél hogere winstmarge t.o.v. via telefoon

De marge die de telecombedrijven achterhouden is berucht! Dit drukt enorm de winst die uit een consult gehaald had kunnen worden. Gelukkig gaat een live chat niet via de telecombedrijven. De payment providers berekenen vaak slechts 50 cent per transactie. Dus stel dat uw klant 20 minuten koopt voor 20,- euro. Dan gaat 0,50 daarvan naar de payment provider en is 19,50 euro pure winst! Als u een snelle typer bent, is het daarnaast ook mogelijk om meerdere consults tegelijkertijd geopend te hebben.

1 op 1 chat of chatroom mogelijk!

In het geval van het geven van advies, is waarschijnlijk de 1 op 1 chat (privéchat) wenselijk. Maar ook andere constructies zijn bedenkbaar. Bijvoorbeeld het toegang krijgen tot een chatroom met meerdere chatters (betalen per minuut of per chatsessie).

Vraag nu naar de mogelijkheden van onze pay per minute chat systeem!

terug naar chatsystemen contact