Home
HTML5
App's
Chatsystemen
Facebook game
Unity3D
Ons netwerk
Contact

Singleplayer games
Educatieve games
Serious games
Promotionele games
Winactie games
Social media games
Crowdfunding financiƫring
Multiplayer games

Maak kennis met ons netwerk van game designers!

Gamedesign.nl is een netwerk van zeer bekwame en gedreven vormgevers, illustratoren, animatoren en programmeurs met een uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding! Aan de hand van de aard van uw game verzoek, wordt een team samengesteld die samen alle benoodigde vaardigheden in huis heeft.

Snel, capabel en modern!

Gamedesign.nl is geen bedrijf in traditionele zin, maar een snelschakelend netwerk van game designers die samen alle kennis in huis heeft om uw verzoek snel en professioneel uit te werken. Wij zijn verspreid over heel Nederland. Maar via een gecentraliseerde, virtuele locatie (of in de cloud) werken wij simultaan aan één project. Via bijvoorbeeld Google Docs houden wij met zijn allen "live" de todo-lijst bij, zodat iedereen weet wat iedereen doet. Via Skype zitten wij in groepen of delen wij beeldschermen om onderdelen te tonen of vraagstukken samen op te lossen. Via Whatsapp stellen wij elkaar soms nog even een vraag als de ander niet online blijkt.

Door al deze moderne communicatiemiddelen kunnen wij snel en efficiënt opdrachten uitwerken en hoeven wij alleen bij omvangrijkere besprekingen fysiek bij elkaar te zijn, wat reistijd en overhead scheelt.

U als opdrachtgever heeft waarschijnlijk één contactpersoon binnen dit netwerk waaraan u alle vragen kunt stellen en verzoeken kunt indienen. Soms kan het zijn dat bijvoorbeeld de vormgever een design wil tonen of de programmeur even uw wensen wilt bespreken aangaande een specifieke functionaliteit binnen de game, waar de contactpersoon niet tussen wil zitten omdat dit de boodschap kan vertroebelen.

Alle benodigde disciplines verenigd in één netwerk!

Bij game design komen als het ware een aantal verschillende disciplines bij elkaar om samen één product te maken. Vooral bij de wat complexere en grotere games is het nodig dat een aantal verschillende soorten programmeurs samenwerken en dat de vormgever goed overlegt met de animator om zo samen iets op te leveren in dezelfde tekenstijl. En uiteindelijk moet vormgeving met techniek samen vallen als een puzzel!

Uw contactpersoon stelt het team samen aan de hand van de opdracht zodat alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Hier heeft u dus geen omkijk naar. En als capaciteit te laag blijkt (bijvoorbeeld door ziekte), is het makkelijk zat om de rest van het netwerk te consulteren.

Omdat meerdere disciplines nodig zijn, kan het zijn dat veel andere kleine- tot middelgrote bedrijven moeite hebben om al deze disciplines in huis te hebben. Grote bedrijven hebben dit wellicht wel, maar hebben door de permanente in dienststelling hogere kosten en meer overhead. Gamedesign.nl lost dit elegant op door deze netwerkgerichte structuur! Veel leden van het netwerk helpen als het nodig is maar doen ander werk, zoals webdesign en programming, als er geen verzoeken voor hun zijn vanuit het netwerk.

Maak kennis met ons netwerk!

Neem contact met ons op en omschrijf wat voor game u voor ogen heeft! Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn en of capaciteit in het netwerk aanwezig is om uw opdracht uit te werken.

contact
Bent u zelf game designer? Word lid van ons netwerk!

Bent u zelf een bekwame vormgever, illustrator, animator of programmeur? Word dan lid van ons netwerk en ontwikkel met ons mee! Dit kost niets en heeft geen verplichtingen. Als lid van ons netwerk, consulteren wij u als wij een verzoek hebben wat aansluit op uw vaardigheden. Wij horen graag wat uw vaardigheden en ervaringen zijn als game designer. Let op: wij nemen geen mensen in dienst. Als lid van ons netwerk bent u zelfstandig, freelancer of een mkb bedrijf. Neem contact met ons op om lidmaatschap verder te bespreken. Wij zijn erg benieuwd!

Stagiaires bij gamedesign.nl
Helaas kunnen wij geen stagiaires aannemen die op locatie stage willen/moeten lopen. Wel stagiaires die vanuit thuis of vanuit school mogen werken, met periodiek overleg bij ons op locatie. Overleg dus eerst met uw school of uw stage persé op locatie moet want deze eis vanuit school blijkt vaak niet te omzeilen en maakt een stage bij ons dus helaas niet mogelijk. Als het wel vanuit thuis of vanuit school mag, bespreken wij graag de mogelijkheden en uw vaardigheden!

Game design: professioneel, snel ontwikkeld en op maat!

Spring eruit met een te gekke game! Bijvoorbeeld als promotiemiddel, als ludieke winactie, als eyecatcher op een beurs, als educatief middel of als bloedserieuze simulatie van een productieproces. Wat de reden ook is, wij ontwikkelen uw game professioneel, snel en op maat!

Wij voeren het uit! Vanaf de eerste schets, via het concept en de gameplay tot aan de gedetailleerde uitwerking, de livegang en promotie achteraf. Wij zijn zelf gamers en weten wat er speelt!

meer informatie contact