Home
HTML5
App's
Chatsystemen
Facebook game
Unity3D
Ons netwerk
Contact

Singleplayer games
Educatieve games
Serious games
Promotionele games
Winactie games
Social media games
Crowdfunding financiƫring
Multiplayer games

Live help / support chat systeem

U kent ze wel: ergens aan de rand van het scherm krijgt u de melding dat een chat consultant paraat staat om u te helpen! U klikt erop en kunt met de consultant chatten en uw vragen stellen. Veel mensen hechten waarde aan een dergelijk snel en efficiënt communicatiekanaal, welke laagdrempeliger is dan de telefoon oppakken. Het is aannemelijk dat sommige klanten gauw iets met zekerheid willen vaststellen, voordat zij tot (bijvoorbeeld) koop overgaan: de chat kan deze zekerheid snel even geven dankzij uw deskundige advies via de chat.

Bied live support aan uw klanten!

Via een live chat kunt u uw klanten voorzien van support, hulp en informatie. Met één klik kan de klant toegang krijgen tot deze zeer klantvriendelijke dienst. Veel mensen geven uw website "een plusje" in hun geheugen, als zij snel en efficiënt via de chat geholpen werden. Het draagt ook enorm bij aan vertrouwensopbouw en klantbinding.

Voorwaarde is natuurlijk wel dat u of uw medewerker met regelmaat online is om deze vragen te beantwoorden. Maar constant online is niet realistisch: als u offline bent, kan het systeem daarom verborgen zijn zodat de klant via reguliere mail of telefoon contact opneemt. Maar de chat kan ook veranderen in een (versimpeld) contactformulier, zodat alsnog indirect de vraag gesteld kan worden (dit kan ook voor het geval de consultant online blijkt, maar niet reageert).

Steeds meer bedrijven zien de positieve waarde in van een live help / support chat systeem!

Kies nu voor een live chat ter integratie in uw website!

Goed nieuws, want wij hoeven het wiel niet nogmaals uit te vinden: Er bestaan kant-en-klare systemen die de gehele chatfunctionaliteit voor zijn rekening neemt. Wij hebben inmiddels ervaring met zo'n 5 verschillende hiervan en kunnen u adviseren welke het beste bij u past. Ieder afzonderlijk systeem heeft namelijk allerlei features die voor u wel of niet nodig zijn, zoals mogelijkheden tot het inrichten van afdelingen of groepen, verschillende rechtensystemen voor verschillende soorten consultants, wel of niet mogelijkheden om bestanden en (geo)locaties te delen, wel of niet plug-ins voor de browser of losse installeerbare programma's voor makkelijker beheer door de consultant, wel of niet mogelijkheden tot screenshots maken en de klant automatisch door te sturen naar specifieke webpagina's. Daarnaast adviseren wij een van de gratis chat systemen, maar wellicht ziet u meerwaarde in een systeem met maandelijkse licensiekosten (maar uitgebreidere of andersoortige functionaliteit).

Voor het eenmalige bedrag van Euro 495,- excl.btw adviseren wij u wat al het bovenstaande betreft en installeren wij het chatsysteem volledig operationeel in uw website!

terug naar chatsystemen contact